LOCURI DE MUNCA - AFACEREA TA IN AVON

Inscriu persoane serioase care doresc un venit suplimentar intre 15-30% pe postul de REPREZENTANT AVON . Indiferent de domiciliu oricine poate deveni reprezentant Avon .

A fi reprezentant Avon inseamna a promova si vinde o gama variata de produse cosmetice si noncosmetice marca Avon din fiecare brosura nou aparuta . Brosura apare tot la 3 saptamani intervalul de timp in care se desfasoara o campanie . In fiecare campanie reprezentantul participa la un program motivational pentru reprezentanti in urma caruia castiga produse . Fiecare reprezentant are pagina lui de internet de unde pune comenzile . Coletele se livreaza la adresa data de reprezentant . Plata facturii se poate face la banci sau la Posta in decursul a 2 saptamani de la emiterea facturii. Reprezentantii pot beneficia de telefonie Orange cu minute incluse , laptop si internet la un pret avantajos , card de credit Avon si o asigurare de 5000 lei in cazul diagnosticarii cancerului la san . In Avon ai posibilitatea de promovare si poti deveni LIDER .

INSCRIE-TE REPREZENTANT AVON SI LA INSCRIERE PRIMESTI UN CADOU !
0742925114

NU AI NIMIC DE PIERDUT ...DOAR DE CASTIGAT ...!
jac_raluca@yahoo.com

AVON - VIITORUL ITI SURADE


Alegerea este doar a ta!

Uneori cheltuielile zilnice depasesc salariul si te gandesti cum ar fi sa ai business-ul tau, dar mai apoi iti dai seama ca habar n-ai cum sa incepi... si mai sunt si altele... cum ar fi ca esti mereu in preajma acelorasi oameni si nu cunosti niciodata pe nimeni, vrei sa inveti lucruri noi, vrei sa fii la moda si sa faci ceva dragut pentru tine.
Daca nu faci nimic, toate acestea raman simple dorinte.
Ceea ce nu stiai, este ca Avon iti ofera toate instrumentele necesare. De cum te inscrii beneficiezi de un credit de 400 lei cu care poti cumpara produse Avon. Pe care nu le platesti pe loc, pentru ca termenul de plata este flexibil - 16 zile de la data livrarii comenzii.
Comanda o plasezi on-line sau de pe telefonul mobil. Primesti produse cadou iar discount-ul tau poate ajunge pana la 30%.
Asa ca nu mai sta pe ganduri.
Contacteaza-ma acum pentru a deveni Reprezentant Avon!
0742925114 jac_raluca@yahoo.com
http://www.avoncosmetics.ro/